Over ons

Drijvende kracht

De kracht achter Simpel Contact& Concepts

Onze drive? Prettig en zelfstandig wonen mogelijk maken.

Waar dat vandaan komt?

Met Simpel Contact & Concepts ondersteunen we woningaanbieders en zorgpartijen en ouderen en hun familie met nieuwe woonzorgconcepten en diensten voor langer zelfstandig wonen.  Drijvende kracht is directeur, ir. Annelies Lammers, expert in het opzetten van userdriven diensten en woonconcepten voor zowel woon- en zorgaanbieders als ouderen(groepen) zelf. Geïnspireerd door haar eigen oma, vergrijzing, wonen  in de stad en op het platteland, werken in zowel vastgoed, recreatie als zorg, zag ze dat het anders kon. – lees het e-book –

Team (spirit).

Samen met haar kernteam van adviseurs, supportmedewerkers,  developers en samenwerkingspartners waaronder Vivalib Nederland en Frankrijk, weet zij de brug te slaan van problemen en kansen naar de vertaling in de praktijk. Van idee naar implementatie met medewerkers en met bewoners of cliënten naar een nieuw wooncomplex of concrete dienst voor langer thuis.

Ons team Lizette, Hemmo, Roel, Brandon, Rogier, Robbert Jan.

Met de juiste aanpak, met inzet van technologie en met oog voor nieuwe toepassingen en de mens is er nog een wereld te winnen! Daar ben ik van overtuigd.

Namens team SimpelGo,

ir. Annelies Lammers

Directeur

Annelies Lammers vierkant klein04

 

© Simpel Contact & Concepts, 2016