Nieuws

Rabobank, SimpelGo en Vitras investeren in zelfredzaamheid

Rabobank, SimpelGo en Vitras investeren in zelfredzaamheid

November is de Maand van de Zelfredzaamheid. Deze maand staat in het teken van het verbeteren van dagelijkse leven van ouderen. De Rabobank, Vitras, Zorgspectrum en SimpelGo helpen. SimpelContact is gevraagd om aan hun klanten SimpelGo aan te bieden ter ondersteuning van eenvoudig internet en beeldcontact voor zowel ouderen als familie en mantelzorg en woon- welzijn of zorgaanbieders.

eenvoudig internet, beeldcontact, zelfstandig blijven

eenvoudig internet, beeldcontact, zelfstandigblijven

Zelfstandigheid en zelfvertrouwen behouden

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Dat is de wens van veel ouderen en hun omgeving. In de Maand van de Zelfredzaamheid vinden verschillende lokale bijeenkomsten plaats met als doel om zelfstandigheid en zelfvertrouwen van kwetsbare mensen zo lang mogelijk te behouden.

Bijeenkomsten

De Rabobank helpt graag een stapje extra om mensen te helpen voor wie bankieren lastig is. Tijdens drie informatiebijeenkomsten in Nieuwegein, Vianen en Zeist vertellen de adviseurs hoe ouderen en klanten met een beperking hulp kunnen krijgen met bankieren. Ook de rol van zorgmedewerkers en mantelzorgers wordt uitgebreid besproken. SimpelGo kan helpen om de toegang nog eenvoudiger te maken.

Op 17 november presenteren we dit samen waarmee we denken dat ouderen langer zelfstandig kunnen blijven. Zo bieden we samen met anderen die dag de mogelijkheid om diverse dingen te testen. Denk aan zorgrobots, maaltijden thuis of cursussen en SimpelGo waarmee ouderen leren het nieuws via internet te lezen en te beeldbellen met hun kleinkinderen. Bezoekers kunnen de hulpmiddelen testen en gebruikmaken van voordeelacties voor SimpelGo of inclusief training bij Vitras.

Locatie: Rabobank Rijn en Heuvelrug

Beeldcontact: elkaar even zien zegt zoveel meer...

Beeldcontact: elkaar even zien zegt zoveel meer…

Trainingen SimpelGo Vitras:

  • Zeist, vrijdag 2 december 10.00- 12.00 uur
  • Zeist,  woensdag 15 maart van 10.00-12.00 uur
  • Nieuwegein,  vrijdag  12 mei van 10.00-12.00 uur
  • Veenendaal,  donderdag 6 april van 10.00-12.00 uur

Benieuwd naar het E-BOOK 3 Manieren om langer zelfstandig te wonen, maar die te weinig worden benut?

Zelf SimpelGo inzetten? Dat kan al vanaf 2,95 per maand. Neem gerust contact op.

 

SimpelGo met duidelijke knoppen

Comments are closed.

© Simpel Contact & Concepts, 2016