Nieuws

Op TV met E-book over langer zelfstandig wonen van ouderen

Op TV met E-book over langer zelfstandig wonen van ouderen

Steeds mensen willen langer zelfstandig wonen en door de veranderende regelgeving zoals de AWBZ, ZVW en WMO moeten ze dat ook. Veel hoor je over bezuinigingen maar er zijn ook allerlei dingen die mensen zelf kunnen oppakken maar waar je niet aan denkt. Denk aan slimme hulpmiddelen, ICT maar ook inzet van je eigen kracht en netwerk. Dat geldt ook voor organisaties zoals gemeenten, welzijn- en zorgpartijen en woningbouwcorporaties. UindeWijk kwam langs om een item te maken over dit onderwerp n.a.v. mijn E-book: Drie manieren om langer zelfstandig te wonen, maar organisaties te weinig benutten. Een onderwerp waar heel veel organisaties en mensen mee te maken mee krijgen, voor zichzelf of in hun naaste omgeving. Zoals ook te zien is  in het filmpje bij een dame woonachtig in de provincie Utrecht.

Gemist?

Download hier het gratis e-book. Lees meer over mijn superoma en voorbeelden over wonen, zorg, eigenkracht, nieuwe hulpmiddelen als ICT, apps en thuistechnologie voor langer thuis.

Bekijk hier het TV-item van UindeWijk.

UindeWijk interviewt Annelies Lammers over langer zelfstandig wonen

UindeWijk interviewt Annelies Lammers over langer zelfstandig wonen

Binnenkort spreek ik ook over dit onderwerp op het EUcongres “Feeling Younger by Getting Older”  en zal ik mooie en inspirerende voorbeelden met jullie delen. Als je het E-book download,  ontvang je deze vanzelf.

Heb je een vraag of tip of wil je meer weten wat jouw organisatie kan doen? Stuur een mail naar info@simpelcontact.nl.

Hartelijke groet,

ir. Annelies Lammers

Simpel Contact & Concepts,Grip op zelfstandig wonen

Comments are closed.

© Simpel Contact & Concepts, 2016