Nieuws

Maria Dommer en Welzijn Stichtse Vecht organiseren 16/6 een wijkbijeenkomst voor ouderen in Maarssenbroek.

Maria Dommer en Welzijn Stichtse Vecht organiseren 16/6 een wijkbijeenkomst voor ouderen in Maarssenbroek.

Steeds meer mensen willen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dat geldt ook voor veel inwoners van Maarssenbroek. Zeker door wijzigingen in de AWBZ en WMO die per 1 januari 2015 in zullen gaan.  Daarbij wordt verwacht dat mensen zoveel mogelijk zelf de zaken regelen voor dat ze aankloppen bij de gemeente. Er is echter meer mogelijk.

Maria Dommer, Welzijn Stichtse Vecht en Portaal hebben de handen ineen geslagen en gekeken wat zij kunnen betekenen voor de ouderen in Maarssenbroek. En dat is heel wat. Van informatie, activiteiten en diensten tot aan complete verzorgingshuiszorg thuis toe. Voor de diensten en zorg is wel vaak een indicatie nodig en/of wordt er een eigen bijdrage gevraagd. Daarnaast kunnen mensen voor activiteiten en diensten terecht in de Willem van Hoornhof “Daarmee denken we veel mensen te kunnen ondersteunen en staan ze er niet alleen voor”, aldus de directeuren P. Appeldoorn van Maria Dommer en F.  Miltenburg van Welzijn Stichtse Vecht.

Maria Dommer, Welzijn Stichtse Vecht en Portaal in gesprek met bewoners

Wijkbijeenkomst WMO& diensten Maria Dommer, Welzijn Stichtse Vecht 

Wijkbijeenkomst bijwonen?

Woont u in Maarssenbroek-Noord? Op maandag 16 juni om 15.30 uur is er een gratis wijkbijeenkomst in de Willem van Hoornhof over dit onderwerp en de mogelijke ondersteuning en diensten. Adres: Willem van Hoornhof,  Zebraspoor 253 te Maarssenbroek

Aanmelden kan bij info@maria-dommer.nl of telefonisch 0346-587333 of  Welzijn Stichtse Vecht 0346-290710.

 

© Simpel Contact & Concepts, 2016